Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2008

"ΘΥΜΑΤΑ" ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ & ΘΥΜΑΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...

απο troktiko.blogspot.com
Κράτος πρόνοιας και δικαίου. Ο Γιώργος Βουλγαράκης πήρε 200.000 ευρώ αποζημίωση για την τρομοκρατική επίθεση που του έκαναν ενώ θα θυμάστε ότι ο Βασίλης Μιχαλολιάκος είχε ζητήσει και σύνταξη για την επίθεση που έκαναν στον ίδιο. Την ίδια ώρα η μητέρα του άτυχου Θάνου Αξαρλιάν που σκοτώθηκε σε τρομοκρατική επίθεση της 17Ν(κατά του Παλαιοκρασσά)ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ. Τι θα έπρεπε να προσθέσουμε εκτός από ύβρεις;
ο πρώην υφυπουργός Αμυνας Β.μιχαλολιάκος είχε καταγγελθεί ότι χρησιμοποίησε τη βομβιστική επίθεση εναντίον του για να πάρει «ποσοστό αναπηρίας για συνταξιοδοτικούς λόγους» και ενώ «πάσχει από αγχώδες σύνδρομο» κρίθηκε από την κυβέρνηση κατάλληλος για τη θέση του υφυπουργού Άμυνας ΟΓιώργος Βουλγαράκης το δήλωσε κιόλας και η Αξαρλιάν δεν πήρε τίποτα. Η "Σφήνα" έγραψε για τον Βουλγαράκη αλλά υπάρχει και η περίπτωση του Μιχαλολιάκου.

3 σχόλια:

zeidoron dtsoukas είπε...

Ti allo prepei na mathoume,giati simvainoun kai polla perisotera pou den ta gnwrizoume,wste na peisthoume pia oti oloi osoi kyvernane noiazontai mono kai mono gia to pws tha megalwsoun thn proswpiki tous periousia.
Den tous endiaferei tipota allo.
Ta neotera me to Fwlia ta diavasate?

Ανώνυμος είπε...

Οι πολιτικοί είναι οι μάγκες αφού τους ψηφίζουμε εμείς σαν κορόιδα γι αυτό κάθε παράνομη ή μη ηθική λεπτομέρεια της ζωής τους να βγαίνει στην δημοσιότητα για να γίνονται ρεζίλι

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί είναι ικανοί να βάζουν μόνοι τους τις βόμβες για να τα κονομάνε και από εκεί . ΄Οσο για τον Αξαρλιάν , αφού η μάνα του δεν πήρε ακόμα κανένα κουμπούρι και να πάρει αμπάριζα όποιον βρεθεί μπροστά της , πάλι καλά .